mandag 14. september 2009

Vi går mot kaldere tider....

.....enten vi liker det eller ikke! Vesla vil ha behov for noe lunt og godt å sitte i både i vogn og pulk da gradene kryper nedover på termometeret. Har veldig lyst til å kjøpe en Voksipose, tror dette vil være en lur investering med tanke på mange turer ut i kulden. Dette vil jo også være utstyr som går i arv til eventuelle søsken. Hmmm, tenke, tenke..


Dette er Voksi Classic. Underdelen i posen består av ull, mens overdelen består av dun og fjær. Den er regulerbar, og kan brukes til mer enn bare pose i vogn og pulk. Dette pga den lure knyteløsningen.

Jeg liker den røde utgaven veldig godt, merd søte pingviner.




Dette er også Voksi Classic i lilla toner. Flott den og!





Eller hva med Voksi Urban? Det er vel stort sett den samme posen, men med to overdeler slik at den kan brukes opp til 6 års alder. Sikkert ett hakk dyrere og, kan jeg tenke meg...




Dette er hentet fra Voksi sin nettside:

Om Voksi

La ditt barn sove godt i de beste materialene naturen tilbyr. Vi har valgt å bare bruke naturmateriale i våre produkter og strever etter å lage minst mulig avtrykk på miljøet under produksjonen. Når man i dag omgis av syntetiske materialer så bruker vi istedet naturens eget smarte materiale, som multifunksjonell ull som både varmer og transporterer bort fukt. Silkefibrene, som vi bruker i vatteringen, har samme varmende egenskaper, samtidig som det også transporterer fukt. Vår dun varmer godt, når kulden biter. Vi er stolte over å bruke tradisjonelle og gjennomtestede som miljøvennlig materiale. Det har vi gjort siden starten i 1986 med instillingen, kun det beste er godt nok for våre produkter, og for ditt barn.




Om noen har erfaring med vinterposer, ønsker jeg mer enn gjerne innspill!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar