torsdag 10. september 2009

Årets gulrøtter

Et av vårens prosjekter var å lage en aldri så liten kjøkkenhage. Det er første sommeren vi har hatt vår egen hage, og da blir man fort litt ivrig etter å utfolde seg slik man lenge har drømmet om... Vi sådde reddiker, issalat, ruccola, ringblomst og gulerøtter. Det meste vokste seg stort og fint, den eneste haken var at vi hadde litt trøbbel med noen usle små snegler som ville smake på alt.

Idag var det dags for å høste gulrøttene og vi fikk oss en god latter! Ikke vet jeg hva som har skjedd, men at dette ble alt annet enn matgulrøtter! Sjekk farge og fasong! ÈN normal gulrot! Haha, utrolig festlig på en ellers så vanlig torsdag!





Pssst! Noen som skjønner hva som har skjedd med telleren her??? Plutselig over 11000 tittere, jo!
Det må jo ha skjedd noe rart her....

2 kommentarer:

  1. Normal og normal.. Jeg vet ikke jeg, det var den eneste som ikke stoppet to cm nedenfor gresset.. Den var jo ikke akkurat et imponerende stykke selvdyrket rotfrukt for det?! Det komiske med disse var at det så ut som at de var veldig store og fine på oversiden, men når vi tok dem opp så var det ingenting?! Noen som har noen tips til gulrotdyrking?

    SvarSlett
  2. Hehe, dere sørget i hvertfall for en god latter for en enkel sjel;) Artige rotfrukter! Har ingen gode råd, annet enn prøv igjen neste år!

    SvarSlett