tirsdag 5. januar 2010

Før sprengkulden setter inn...

... skynder vi oss ut en tur! Idag var det -13 grader, og egentlig litt i kaldeste laget til å ta med vesla ut på tur. Men siden det er meldt så sprengkaldt de neste dagene måtte vi bare passe på å komme oss ut en tur mens det enda er levelige temperaturer. En kort tur på en halvtime var det vi dristet oss til!



Blid jente! Godt med litt avveksling fra stuegulvet ;-)


3 kommentarer:

  1. Så fint bilde :) Jeg tenkte tanken på en tur idag jeg også, meg ble ut-med-jul-rydding og vask i stedet... Helt forferdelig at det skal bli så kaldt :( Håper vi treffes snart, er litt travelt nå før bryllupet, men etter det må vi få til noe :)

    SvarSlett
  2. Det er bra dere er så spreke! Hehe her blir det nesten ikke tid til turgåing lenger i ukedagene, pga barnehagen. Vogna står godt på stua, den ;) Prøver å ta det litt igjen i helgene, da :) Klem fra Stompelompen og mammaen hennes :)

    SvarSlett
  3. Nina: ja, hadde vært veldig koselig å treffes igjen snart. Men skjønner du har travle dager før bryllupet :-) Send på en melding da dere får tid, du :-)

    Hehe, spreke og spreke.. ble da litt frisk luft ;-) Tenker det blir travle dager da vi kommer igang med barnehage og jobb også. Kan ikke si jeg gleder meg :-/

    SvarSlett