fredag 9. oktober 2009

Fredag og endelig helg!

"Endelig helg" - tenker dere kanskje? "Hun har jo fri hver dag..." Jeppsann, det stemmer. Men allikevel er det ekstra stas da helgen kommer. Da er pappan hjemme med oss, vi koser oss med god mat, reiser kanskje ut på en tur og det er masse fint å se på TV. Så helg er allikevel å foretrekke!

Slik har dagen idag forløpt:



Hutrig og kaldt det er om dagen, er det godt å fyre litt på morningen. Det er kos det :-)



Vi var så heldige å få besøk av Kristin, eller Kristin-Geilo, som hun kaller seg under kommentarene her på bloggen! Hun hadde virkelig barnetekke. Maren Elise skrattet og lo og var veldig fornøyd med å ha besøk! Kjempekoselig Kristin - kom snart igjen ;-)



Etter litt middag og en tur på butikken for å gjøre unna ukas handletur, var det på tide med et lite bad! Vesla fyller godt ut badebalja nå, kan man si! Det butter visst imot i beggen ender av balja.



Kveldskos for mamman og pappan ;-) Bakte brownies til besøket idag, og har litt til overs! Nammenam! Nå er det X-factor!

God helg alle ihopa!


1 kommentar:

  1. Så utrolig koselig, Ida! Ei skikkelig søt lita tulle og glajinte dere har! Browniesen var også kjempegod! Håper ikke det blir like lenge til neste gang:)

    SvarSlett