fredag 6. november 2009

Fabilous friday :-)

Dagen idag har vært svært så innholdsrik! Fredager er ekstra stas, selv om vi er hjemme og har "fri" hver dag. Gleder oss til pappan har fri i helgen, og denne helgen skal han være hjemme med oss hele helgen! DET gleder vi oss til, etter maange helger med jakt og annet. I tillegg er det farsdag denne helgen. Blir morsomt å feire pappans første farsdag :-)

Her er et lite utsnitt av dagens aktiviteter:



Maren har nå begynt å åle seg bakover. På sin ferd rundt i stua oppdaget hun kleskurven som mamman ikke hadde rukket å rydde vekk. Og den var jo SÅ spennende å leke med, kan du skjønne :-)

Etter litt kosing, soving og leking hjemme bar det til Reinsvoll på besøk til mammans arbeidsplass. Kjempekoselig å treffe kollegaer jeg ikke har sett på lenge! Maren gjorde sitt beste for å sjarmere de fleste, og jeg tror hun lykkes... ;-)




Etter en tur på Totens hvite vidder (det var jo faktisk skikkelig snøføre over "Høgda"...), bar det til CC for å kjøpe et sett med ullundertøy! Syns dette var så utrolig søtt med sauer på. Ullklærne er fra Reflex.




Etter en litt Drømmehagen-titting og en handletur var det tid for kveldsbad. Og etterpå lå hun litt i stua og "luftet stumpen". Makan til bevegelse det plutselig ble i den lille, lubne babykroppen!

Hun ligner veldig på pappan sin på disse bildene :-) Søta vår!









God helg til alle lesere!

A'll bi bakk!


1 kommentar:

  1. blir nok fart i Maren før jul skal du se;) når hu finner ut at det går ann å dytte seg bakover blir det jo veldig interessangt det som er fremover også.. fortsatt god helg!

    SvarSlett