onsdag 21. september 2011

6 ukerskontroll

Idag har vår lille prins vært på en noe forsinket 6 ukerskontroll. Han er jo ni uker på lørdag, så det var på tide å få en liten sjekk. Markus veide 2720 gr og var 48 cm da han kom til verden en uke før termin. Og hva veier han nå, åtte uker gammel? Lillegutt har doblet vekten sin, idag stoppet vekten på 5550 gr og han var 57 cm lang. Ikke rart vi stadig vekk må legge vekk flere av de minste klærne. Legesjekken gikk også veldig fint, ingnting å utsette på gutten. Heldigvis! 
Vi fikk også noen råd siden Markus har vært utrøstelig noen kvelder. Vanskelig å trøste og legge, og vi har klødd oss i hodet om hva vi har gjort feil. Så nå legger vi gode intensjoner om tidlige rutiner litt til side for en stund, og lar lillemann styre dette litt selv enda en stund til. Han er tross alt bare to mnd enda.. I kveld har han sovnet fint, så da håper vi natten går bra, slik den pleier. I morgen står husarbeid og trilletur på agendaen. Håper på deilig høstvær :-)

2 kommentarer:

  1. Det er sååå koslig å lese bloggen din igjen! Så fin markus er! Helledussen! Godt at han har lagt på seg da :D ikke lett med det søvnmønsteret, david var vel rundt 3 mnd når vi begynte å legge han tidligere, men dette er jo så forskjellige fra baby til baby. Tror karina var 4-5 mnd jeg.. Men uansett, håpe nettene blir bedre!
    Også håper jeg vi sees snart igjen :D
    Klemklem

    SvarSlett
  2. Så fin han er! Og så lik Maren Elise på dette bildet! (: Gleder meg til oktober!

    SvarSlett