søndag 19. juli 2009

Vestlandsferie

Så var årets ferietur tilbakelagt! Vi har vært halvannen uke på tur. Først hadde vi to netter i Leikanger der vi traff Anne, Trond og Anders. Det var veldig hyggelig. En nydelig bygd med frukttrær overalt! Dit vil jeg tilbake da frukttrærne står i full blomstring :-)
Deretter gikk turen videre langsmed fjorden og etter noen timer i bil havnet vi i Bergen. Det skal riktignok sies at vi hadde bra vær (stort sett...) i Leikanger og på vei til Bergen. Da vi kom til Bergen ble vi møtt av en gigabyge. Ble faktisk skylt ned av en buss på veien. Vi hadde en god uke i Bergen hos Maren Elises oldemor, Annemor. Vi ble vartet opp etter alle kunstens regler. Maren sov også denne gang godt i kurven, lille frøken har godt sovehjerte :-) Uken i Bergen innebar selvfølgelig ganske obligatoriske gjøremål som x-antall kaffekopper, besøksrunder og tur til byen. Vi koste oss, med andre ord!

På veien hjem overnattet vi på Geilo. Godt å dele turen i to etapper. På kvelden koste vi oss i badebassenget. Bare kos og avslapning denne kvelden!

Deilig å være hjemme igjen! Rart med det.. uansett hvor bra man har det på tur, er det bestandig deilig å komme hjem igjen!



Koser seg på fjelltur!



Ble noen timer i bil...



Blid jente på fergekaia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar